Het Ultieme Voedingshandboek

Een overvolle agenda; lange schooldagen en veel feestjes maakt het lastig om gezond te eten. Wij hebben een handig overzicht gemaakt waar je zeker wat aan hebt!

Hoge Cholesterol

Hoge Cholesterol

Eet je vaak ongezond? Dan is de kans op een hoog cholesterolgehalte groot.
Een gezond cholesterolgehalte vermindert de kans op hart- en vaatziekten.

Huidverzorging

Huidverzorging

Heb je last van puistjes of wil je zorgen dat jouw huid gezonder wordt? Dan moet je absoluut even op de ”CHECK NU” button drukken!

Incontinentie

Incontinentie

Heb je geen controle over jouw urine? Dat is ontzettend vervelend. Deze drie tips gaan jou redden tijdens de lessen en tentamens!

Menstruele Krampen

Menstruele Krampen

Het is weer zover: je bent ongesteld geworden. Menstruele krampen kunnen heel vervelend zijn, maar deze tips helpen je jouw menstruatie door!

Migraine

Migraine

Migraine is niet zomaar hoofdpijn, het is een chronische hersenziekte. Met deze drie tips zorg je voor meer controle, waardoor je je beter kunt concentreren!

Ondergewicht

Ondergewicht

Heb je ondergewicht? De kans op ziekte is hierdoor vele malen groter. Met deze drie voedingsmiddelen helpen wij jou op weg naar een gezond BMI!

Overgewicht

Overgewicht

Ben je te zwaar en heb je last van overgewicht? Met deze drie voedingsmiddelen zorgen wij dat jij je weer fit gaat voelen!

Seksuele Disfunctie

Seksuele Disfunctie

Heb je last van seksuele disfunctie? Dat is natuurlijk voor zowel jouw partner als voor jou vervelend. Deze voedingstips helpen je gegarandeerd verder!

Slaapproblemen

Slaapproblemen

Kom je niet goed in slaap? Dat is vervelend, want morgen staat er weer een drukke dag op de planning. Hier heb je wat hulp!

Slechte Concentratie

Slechte Concentratie

Heb je moeite met concentreren? Vooral tijdens de lessen en tentamens is dit essentieel. Wij zorgen ervoor dat je met deze tips weer gaat als een raket!

Slechte Spijsvertering

Slechte Spijsvertering

Wordt jouw voedsel niet goed verteerd? Dat kan zorgen voor veel problemen en dat is natuurlijk niet prettig! Wij helpen je graag.

Stress

Stress

Heb je last van stress omdat er tentamens aankomen of omdat je veel huiswerk moet maken? Wij helpen je!

Verkoudheid

Verkoudheid

Heb je een verkoudheid opgelopen? Dat is heel vervelend, maar met deze tips helpen we je weer op weg!

Vermoeidheid

Vermoeidheid

Ben je vaak moe? Deze tips zorgen ervoor dat je verandert van een schildpad in een haas!

Verstoptheid

Verstoptheid

Heb jij last van buikkrampen? Dan kan het zijn dat jouw darmen verstopt zitten. Met deze voedingstips zorgen wij dat de verstopping op zal lossen.

Vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid

Heb je een kinderwens, maar lukt het niet om zwanger te worden? Met onderstaande tips kun je de kans op zwangerschap vergroten.