Menu
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Handige links
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']

Jouw huisarts

Onze studentenhuisartsen

Maak kennis met onze studentenhuisartsen

Bart Elsen

Huisarts

Jong en enthousiast. In de communicatie met mensen hecht ik veel waarde aan openheid en duidelijkheid.

Sharda Das

Sharda Das

Huisarts

Belangrijk voor mij is een duidelijke en heldere communicatie met patiënten, creëren van veiligheid en continuïteit.

Samen streven wij naar de beste zorg

Over studentenhuisarts Almere

De patiënt dient zich thuis te voelen en het volledige vertrouwen in de praktijk te hebben. Wanneer de patiënt een (medische) vraag bij het team neerlegt, wordt dit zorgvuldig opgepakt en wordt er in samenspraak met de patiënt naar een gepast, persoonlijk antwoord gezocht. Om de verschillende medische vragen snel, adequaat en dichtbij huis te beantwoorden, bieden wij een breed pakket aan diagnostische, therapeutische en preventieve zorg aan.

Huisarts

Een huisarts waar je terecht kunt voor al jouw medische vragen tijdens jouw studententijd: dat is onze visie en ons streven.

Apotheek

Tijd is kostbaar. Daarom kun je na het doktersbezoek snel jouw recept ophalen bij onze apotheek.

Fysiotherapie

Ga je revalideren of heb je klachten aan jouw lichaam? Onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat je snel weer fit bent!

Diëtetiek

Heb je over- of ondergewicht of wil je advies over gezond eten tijdens jouw studie? Onze diëtist helpt je verder!

Psychologie

Ben je gestrest tijdens jouw studie of zit je niet lekker in je vel? Ga dan in gesprek met onze psycholoog.

Prikpost

Moet je bloed laten prikken? Dat kan snel en eenvoudig bij ons op locatie. Wij zorgen dat alles voor jou onder één dak zit.

Podotherapie

Heb je last van pijnlijke je voeten, enkels, knieën, heupen of rug? Onze podotherapeuten helpen je dan graag verder!

Logopedie

Heb je moeite met spraak, taal, stem, slikken of het gehoor? Onze logopedisten zijn gespecialiseerd in het oplossen van deze problematiek.

Specialisatie

Dermatologie, gynaecologie, neurologie en kaakchirurgie: deze medische specialismen zijn vertegenwoordigd bij de Studentenhuisarts.

Waarom een huisarts specifiek voor studenten?

Het maakt niet uit aan welke huisarts jij jouw zorgvraag stelt, maar onze studentenhuisartsen zijn wat jongere huisartsen binnen onze praktijken. Zij vinden het geweldig om jou als student te helpen bij kleine kwaaltjes of serieuze onderwerpen als eenzaamheid of studiestress. Voor elke zorgvraag ben je welkom en zullen wij ons maximaal inleven in jouw situatie om de juiste zorg op maat te leveren.

Schrijf je in bij Medi-Mere

Ga jij studeren of wonen in Almere? Dan is het belangrijk om een aantal zaken goed te regelen. Eén daarvan is het veranderen van huisarts. Het is belangrijk om een huisarts in de buurt te zoeken. Bovendien wordt dit verplicht vanuit de zorgverzekeraar.

Woon je al in Almere? Wellicht is het verstandig om jouw huisarts te veranderen naar een van onze studenten huisartsen. Zij zijn gespecialiseerd in de vereiste zorg voor de studenten.

Online diensten

Wij leveren 24 uur per dag online diensten en veel digitale informatie, zoals het maken van een afspraak en een overstapservice.

Bereikbaarheid

We zijn zowel per telefoon en mail als WhatsApp de gehele dag bereikbaar. Zelfs in de avonden en weekenden is de huisartsenzorg gewaarborgd. Makkelijker kunnen we het jou niet maken!