Menu
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Handige links
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']

Locaties

Locaties

Studentenhuisarts Almere is onderdeel van Medi-Mere. Wij hebben drie vestigingen in Almere.

Studentenhuisarts in Almere Stad

Je kunt bij ons terecht voor de reguliere huisartsenzorg, maar ook voor o.a. bloedafname, ECG, kleine ingreepjes of een bezoek aan de apotheek. Verder zijn er fysiotherapeuten, een verloskundige, psycholoog, osteopaat, diëtiste bij ons aanwezig.

Studentenhuisarts in Almere Buiten

Namens alle zorgverleners binnen Studentenhuisarts Almere Buiten heten wij jou van harte welkom! Wij staan garant voor hoogwaardige, persoonlijke, eerstelijns zorg binnen bereik van iedereen. In een vriendelijke en persoonlijke omgeving staat een team van kundige huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, apothekers- en doktersassistenten voor jou klaar.

Studentenhuisarts in Almere Poort

Namens het volledige team van Studentenhuisarts Poort heten wij jou van harte welkom in onze praktijk. In een vriendelijke en persoonlijke omgeving staat een team van apothekers, fysiotherapeuten, tandartsen, diëtisten, logopedisten, verloskundige en orthopedisten klaar voor jouw persoonlijke zorg.

medi-mere haven

Studentenhuisarts in Almere Haven

Ben je woonachtig in Almere-Haven en ben je student? Dan is de Studentenhuisarts in Almere Haven ideaal voor jou! Wij heten je dan ook van harte welkom in onze praktijk in Almere Haven. In een persoonlijke en vriendelijke omgeving staat ons team van zeer deskundige specialisten klaar om jou te helpen.

De studentenhuisarts in Almere.