[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#ffffff” padding_top=”0″ padding_bottom=”76″ css_animation=””][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#ffffff” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ css_animation=””][vc_column width=”1/3″]
Bladgroenten zitten vol vitamine E. Het is bewezen dat vitamine E helpt bij het verbeteren van de concentratie. Daarnaast beschermen zij de hersencellen tegen schade. Probeer groene bladgroenten zoals sla, broccoli of spinazie te eten. Bladgroenten bevatten daarnaast foliumzuur, wat beschermt tegen hart-en vaatziekten.
Maïs bevordert de concentratie. Studies hebben aangetoond dat het eten van volkoren granen tijdens het ontbijt je concentratievermogen stimuleert. Volle granen kunnen ook helpen bij het verliezen van gewicht en het verlangen naar suiker.
Vette vis staat bekend om de omega-3 vetzuren. Deze vetzuren geven de hersenen een impuls die zorgt voor een beter concentratievermogen, een beter geheugen en het voorkomen van dementie. De omega-3 vetzuren in vette vis kunnen ook bijdragen aan het verlagen van cholesterol en ze verlagen de kans op hart- en vaatziekten.