Locaties oud

Locaties

Studentenhuisarts Almere is onderdeel van Medi-Mere. Wij hebben drie vestigingen in Almere.

Studentenhuisarts in Almere Stad

U kunt bij ons terecht voor de reguliere huisartsenzorg maar ook voor o.a. bloedafname, ECG, kleine ingreepjes of een bezoek aan de apotheek. Verder zijn er fysiotherapeuten, een verloskundige, psycholoog, osteopaat, diëtiste en een overgangsconsulente bij ons op de verdieping gevestigd.

Studentenhuisarts in Almere Buiten

Namens alle zorgverleners binnen Medi-Mere, locatie Almere Buiten heten wij u van harte welkom! Wij staan garant voor hoogwaardige persoonlijke eerstelijns zorg binnen bereik van iedereen. In een vriendelijke en persoonlijke omgeving staat een team van kundige huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, apothekers- en doktersassistenten voor u klaar.

Studentenhuisarts in Almere Poort

Namens het volledige team van huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort heten wij u van harte welkom in onze praktijk, welke gehuisvest is in de Poort Kliniek. Samen met diverse disciplines waaronder apotheek, fysiotherapie, tandarts, diëtetiek, logopedie, verloskunde en orthopedie bieden wij u persoonlijke zorg, dichtbij huis.

Studentenhuisarts in Almere Haven

Ben je woonachtig in Almere-Haven? En ben je student? Dan is de studentenhuisarts in Almere Haven ideaal voor jou! Wij heten je dan van harte welkom in onze praktijk in Almere Haven. Wij staan garant voor hoogwaardige en persoonlijke zorg voor de Almeerse patiënt. In een persoonlijke en vriendelijke omgeving staan ons team van zeer deskundige specialisten klaar om je te helpen.

medi-mere haven