Jouw Huisarts oud

Onze studentenhuisartsen

Bart Elsen

Huisarts

Sharda Das

Sharda Das

Huisarts

Samen streven wij naar de beste zorg

Over Studentenhuisarts Almere

De patiënt dient zich thuis te voelen en het volledige vertrouwen in de praktijk te hebben. Wanneer de patiënt zijn of haar (medische) vraag bij het team neerlegt, wordt dit zorgvuldig opgepakt en wordt er in samenspraak met de patiënt naar een gepast persoonlijk antwoord gezocht. Om de verschillende medische vragen snel, adequaat en dichtbij huis te beantwoorden, bieden wij een breed pakket diagnostische, therapeutische en preventieve zorg aan. Wat er aan zorg mogelijk is, hebben wij in huis, zodat de patiënt niet nodeloos naar het ziekenhuis hoeft.

  Huisarts

Een huisarts waar je terecht kan voor al jouw vragen tijdens jouw studententijd; dat is onze visie en ons streven.

  Apotheek

Tijd is kostbaar tijdens jouw studie. Daarom kun je na jouw bezoek snel jouw recept ophalen bij onze apotheek.

  Fysiotherapie

Wil je revalideren of heb je klachten aan jouw lichaam? Onze fysiotherapeuten zorgen dat je snel weer fit bent!

  Diëtetiek

Heb je overgewicht of ondergewicht? Of wil je advies over gezond eten tijdens jouw studie? Onze diëtist helpt je verder!

  Psychologie

Ben je gestrest tijdens jouw studie? Of zit je niet lekker in je vel? Ga dan in gesprek met onze psycholoog.

  Prikpost

Moet je bloed laten prikken? Dat kan snel en eenvoudig bij ons op locatie. Wij zorgen dat alles voor jou onder één dak zit.

  Podotherapie

Heb je last van pijnlijke voeten? Of van enkels, knieën, heupen of rug? Onze podotherapeuten helpen je dan graag verder!

  Logopedie

Heb je moeite met spraak, taal, stem, slikken of het gehoor? Onze logopedisten zijn gespecialiseerd in het oplossen van deze problematiek.

  Specialisatie

Dermatologie, gynaecologie, neurologie en kaakchirurgie; deze medische specialisme zijn vertegenwoordig bij de studentenhuisarts.

Waarom een huisarts specifiek voor studenten?

Op zich zou het niet uitmaken bij welke huisarts je je zorgvraag stelt, echter onze studenten huisartsen zijn de wat jongere huisartsen binnen de praktijken die het geweldig vinden de student te helpen of het nu gaat om een kleine kwaal of de meer serieuzere onderwerpen zoals eenzaamheid of studiestress. Voor elke zorgvraag ben je welkom en ze zullen zich maximaal inleven in je situatie en de juiste zorg op maat leveren.

Schrijf je in bij Medi-Mere

Studeer of woon je in Almere? Dan zul je nog wat zaken moeten regelen. Een ervan is het veranderen van huisarts. Je zorgverzekeraar verplicht je en wij als zorgverlener vinden het belangrijk dat je een huisarts hebt in de stad waar je woont. Woon je al in Almere dan is het wellicht toch verstandig je over te schrijven naar een van onze studentenhuisartsen, zij zijn namelijk gespecialiseerd in de voor de student vereiste zorg.

Online diensten

Bovendien leveren we 24 uur per dag onlinediensten en veel digitale informatie, zoals het maken van een afspraak, verhuisservice en overstapservice.

Bereikbaarheid

We zijn zowel per telefoon, mail als WhatsApp de gehele dag bereikbaar en ook in de avonden en weekenden is de huisartsenzorg gewaarborgd. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Overschrijven van huisarts mag altijd

Er is geen enkel bezwaar vanuit de zorgverzekeraars om over te stappen naar de Studentenhuisartsalmere, sterker nog zij stellen dit juist erg op prijs (verplichting). Voor jouw gezondheid is het belangrijk en beter één en dezelfde huisarts te hebben: continuïteit in zorg en studentminded huisartsen is wat Studentenhuisartsalmere levert!

Overstapservice

In 3 stappen ben u ingeschreven bij één van onze studentenhuisartsen.